Jump to content
RenCorner Network

Starcraft Issue


WNxH3adSh00t
 Share

Recommended Posts

Since I am on a new laptop(but still a Intel CPU and Intel HD) I reinstalled this game.

Did the usual with the lame ass colors being mixed up but another issue came out

 

Does anyone know what the pie is this?

d03d213819.png

 

The game only shows on a small square in the top left of my screen, the other 3/4 parts are all black. I've never had this issue before, I do have the 'Scaling Full-Screen' in my Intel Panel. Anyone knows what might be wrong?

 

I did also try some commands for resolution on a shortcut, to see if it would make it 640x480(game's resolution) but with no luck.

Link to comment
Share on other sites

Sc1 ofcourse, the others have advenced Video options like resolution.

This one is 640x480 only, but I <NEVER> had this issue before. On my other laptops it stretches on all the screen, on this one it's only a small square.

Link to comment
Share on other sites

Yes it is, only that his game is centered and mine in on the top left corner.

I searched about this issue for hours with no luck, most people do the compatibility things or the 'Scale to Full Screen' but that doesn't work for me, still a small image.

Link to comment
Share on other sites

I had a similar problem, though with another game Dungeon Keeper. It had to do with the resolution the game forces itself in, hidden somewhere in a config file. The fact that I was using a dual screen didn't help also. Is your game updated to the latest version?

Hey you could try playing on a 60" TV screen though, the size would be about just right!

Link to comment
Share on other sites

I was trying to run the first C&C Red Alert I ran into the same problem.  I changed the compatibility settings for 640x480 res and disable visual themes.  I then opened the screen resolution in control panel and left the window open on the desktop and ran the game.  Worked just fine after that.

Link to comment
Share on other sites

Well it's not the same around here since I tried everything.

Really bothers me because on my other laptop it works just fine.

Link to comment
Share on other sites

do you have a laptop with 2 gfx cards (intel hd and ..?).

but it sounds like a driver issue. go to the manufacturer website and download it ;)

Link to comment
Share on other sites

Well I fixed it, I reinstalled windows anyway.

Got the drivers from Intel(seems that the ones from the HP site are fucking outdated >_>)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...