Jump to content
RenCorner Network

Ren won't launch


woj107
 Share

Recommended Posts

Nightmare right now :( ...So I wanted to play Renegade today and got an error message about some dll file :( ...I run renlist anyone know about this issue or how to resolve it . I tried to download the dll from microsoft I think but nothing worked ...please don't tell me I have to reformat my computer again ...

ren.bmp

Link to comment
Share on other sites

Reinstall that piece of crap 4.0. I had to do it repeatedly. Frankly idk how mine started working, just kept doing it.

 

You can also try and reinstall it with the TT download here.

 

One issue "fix" here.

Link to comment
Share on other sites

Just had the exact same problem today. :(

 

It's caused by the update for the UAV Launcher.

 

Re Downloading 4.0 from the TT link Shai posted fixes it. 

 

(Well at least it did for me).

 

:)

 

Gumby

Link to comment
Share on other sites

Anyone reading this that is having an issue with the new scripts. Go to the Tiberian Technologies page. Download scripts 4.1 and install them. Fixes the issue.

Link to comment
Share on other sites

Great thank you very much you guys I think it worked...I still get an error message upon launch saying that I failed to connect to server? and that I might not be able to play online and prompts yes or no so I hit yes and seems to work ...Thank you Gumby shai and robo

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...