Jump to content
RenCorner Network

New Tryout for Terraria VIP (Because i changed my character to non-journey one)


Droplet
 Share

Recommended Posts

First of all sorry for the inconvenience of creating a new non-journey character hope it doesn't trouble anyone too much!!

 

 

 

1) What is your first name? 

 

Answer #1:John

 

 2) What are your ingame character name(s)? Please pick a main one as well!

Answer #2: Droplet

 

 3) How old are you?

Answer #3:15

 

 4) What country and region are you from?

Answer #4: Country:Philippines                                          Region: Christian (?)

 

 

 5) How long have you been playing Terraria?

Answer #5:2 years now

 

 6) How did you find our server?

Answer #6:Searched some server and this is the only proper survival terraria server for mobile (it's fun to play there)

 

 7) How long have you been playing on our server? [Note: There is no minimum time required, so please be as honest as possible.]

Answer #7:4 days 

 

 8) Why do you want VIP?

Answer #8:I just really wanna know if it really is free so i can tell it to my friends

 

 9) What is your discord tag/handle? [Example: Username#1234. This is so we are able to easily give you VIP on our discord server.]

Answer #9:Droplet#9022

 

 

Thanks!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...