Jump to content
RenCorner Network

Vxnnxh Temp Mod


Vanny
 Share

Recommended Posts

Question: 1.) What is your real first name ?
Answer: 1.) My first name is Savannah.

Question: 2.) What is your Primary minecraft in-game name? Do you have more than 1 name? If so, what are they?
Answer: 2.) My Primary Minecraft name is vxnnxh.

Question: 3.) Your date of birth and age is?
Answer: 3.) My Date of Birth is 03/06/01, I am 18 years old.

Question: 4.) How long have you been playing on a regular basis in our server?
Answer: 4.) I have been playing regular basis on Rencorner since the end of January.

Question: 5.) When did you submit your application for “Trusted?”
Answer: 5.) I submitted my application for Trusted on 1/25/19.

Question: 6.) Do you understand how to use IRC and Teamspeak?
Answer: 6.) I do not know how to use either but I am happy to learn, I tend to catch onto things fast.

Question: 7.) Are you an experienced Mod or Admin?
Answer: 7.) I am not experienced, This would be a great learning experience for me!

Question 8.) Using about 15-20 words, tell us about yourself.
Answer: 8.) I am very friendly to anyone I meet, and try to help out anyone that I am able too. 

Question: 9.) How long have you been playing minecraft?
Answer: 9.) I have been playing Minecraft on PC since the beginning of this year. I started playing it on Xbox but decided to switch it up to PC. 

Question: 10.) Have you ever been kicked, banned, or lost your Trusted status? If yes, please explain.
Answer: 10.) I have not.

Question: 11.) What time zone do you live in and when would you be available to be online?
Answer: 11.) I live in the time zone EST, and I will be able to be on 2pm - 5am.

Question: 12.) How would you contribute to making our server a place that players would want to come to and stay?
Answer: 12.) I would contribute to the server by always doing my best to greeting anyone I see. Helping them with their problems.

Question: 13.) Do you have anyone on the current staff team of position Mod or higher who has offered to sponsor you?
Answer: 13.) I do not!

Question: 14.) Do you know how to work with Linux command line or the programming language Java?
Answer: 14.) I do not but I'm always open to learn. 

Question: 15.) Do you have experience with plugins?
Answer: 15.) Not at this certain point in time.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...