Jump to content
RenCorner Network

GodMonopoly Temp Mod


GodMonopoly
 Share

Recommended Posts

⥊ Application Questions ⥋
Question 1: What is your real first name

Answer: My genuine opening name is Keith
Question 2: What is your primary Minecraft in-game name?
Answer: GodMonopoly, I also have an alternate account; MelvinOG.
Question 3: What is your date of birth and age?
Answer: My date of birth is 4/22/04 making me fifteen years old.
Question 4: How long have you been playing on a regular basis in our server?
Answer: On a regular basis I play nearly everyday.
Question 5: When did you submit your application for "Trusted?"
Answer: I submitted my "Trusted" application on 9/13/17.
Question 6: Do you understand how to use IRC and Teamspeak?
Answer: I understand how to use Teamspeak, while IRC on the other hand I do not.
Side Note: I'm also very good with Discord; I really enjoy making servers.
Question 7: Are you an experienced Moderator?
Answer: While previously being a temporary moderator, I used to be a moderator on another server with ten to twenty players.
Question 8: Using about 15-20 words, tell us about yourself.
Answer: I am easy to get a long with and very creative. I like to make people laugh and have a good time.
Question 9: How long have you been playing Minecraft?
Answer: I've been playing Minecraft for around three to four years.
Question 10: Have you ever been kicked, banned, or lost your Trusted status?
Answer: Yes, I've been kicked for AFKing. Banned for using x-ray modifications.
Question 11: What time zone do you live in and when would you be available?
Answer: I'm available most of the time. I live in EST and CST.
Side Note: EST and CST are one hour apart.
Question 12: How would you contribute to make our server a place that players would want to come to and stay?
Answer: By being friendly to others, by greeting them and wishing them a farewell. I would help people find things and help them with any other issues they may have.
 I will also create and build creative builds. For mini-games, and future spawns to come when new version come out. To make it look more appealing, than it already is.
Question 13: Do you have anyone on the current staff team of position Mod or higher who has offered to sponsor you?
Answer: Yes, I have two people who have offered to sponsor me. One being camflht and the other being blu101.
Question 14: Do you know how to work with Linux command line or the programming language Java?
Answer:  No I don't, know how to work with Linux commands or Java. Everyone starts somewhere.
Question 15: Do you have experience with plugins?
Answer: Yes, I used to test on a private server messing with already made plugins.
 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...